Slag/Stableford turnering

Postet av Karmøy Golfklubb den 2. Okt 2019

Vinner av slagklassen på søndagens finalerunde ble Torbjørn Sandhåland, med 78 slag. Roy Vidar Sjøen vant stableford klassen med 30 poeng. Sammenlagt vinner av årets stableford turneringer, ble Per Bjelland. I slagklassen hadde Torbjørn Sandhåland og Geir Roald Røstenskar, lik sammenlagt score.

Tirdagsgolf kl. 11:00

Postet av Karmøy Golfklubb den 30. Sep 2019

Turnering hver tirsdag kl. 11:00. 9 hull stableford. Påmelding i Golfbox senest 2 timer før start.

Vintergolf lørdag kl. 11:00

Postet av Karmøy Golfklubb den 26. Sep 2019

Vintergolf hver lørdag kl. 11:00. Påmelding i Golfbox, innen 2 timer før start. 9 hulls runder med premiering for bruttoslag og nettoslag resultater.
Tirsdagsgolf er avsluttet for i år og sammenlagt vinnere (OoM) ble Geir Roald Røstenskar (Brutto) og Egil Tangjerd (Nettoslag). Det blir nå stableford turneringer kl. 11:00 på tirsdager fremover.

West Coast Tour Finale - Nordvegen 22. September

Postet av Karmøy Golfklubb den 15. Sep 2019

Finalen i årets WCT går av stabelen på søndag 22. september kl 10:00. Dette er 5. turnering i rekken og vinnere av turneringen og årets Order of Merit skal kåres. Det er flotte gavekort i premier og for OoM vinnere, tre premier i tre klasser, skal opp mot 20.000 kr fordeles. Vår sponsor, ABS Parkettgruppen, stiller med halvparten av premiepengene.

Meld deg på nå i Golfbox og bli med i kampen om Haugalandets beste spillere i brutto (hcp opp til 11,4), netto (hcp mellom 11,5 og 18,4) og Stableford (hcp over 18,5) klassen.

Sponsorturnering lørdag den 14. september

Postet av Karmøy Golfklubb den 9. Sep 2019

Syreveien Auto vant årets sponsorturnering.