Oppdatering: Turneringer under Korona

Postet av Karmøy Golfklubb den 29. Apr 2020

Det er nå igjen tillatt med golfturneringer. Både gjester og klubbens medlemmer kan nå delta.
Det er nå lov med shut-gun start og felles premieutdeling. Fremdeles gjelder det å holde minimum 1 meter avstand og ikke ta på noe eller noen. Norges Golfforbund har laget retningslinjer for turneringer: Link

Retningslinjer fra Norges Golfforbund

Postet av Karmøy Golfklubb den 2. Apr 2020

NGF har utarbeidet retningslinjer for golf under korona. Link til disse

Golfliga Haugalandet + 2020

Postet av Karmøy Golfklubb den 16. Feb 2020

Golfligaen 2020 er lagspill, som spilles mellom lag fra klubbene på Haugalandet +. Det spilles match med 3-manns lag, fra hver klubb. Hvert lag består av 4 - 6 spillere. Hver klubb kan stille med flere lag.

Link til mer info:  Golfliga

Mulighet for Avtalegiro fra 2020

Postet av Karmøy Golfklubb den 2. Des 2019

Karmøy Golfklubb vil fra 2020 sesongen tilby våre medlemmer Avtalegiro avtale, som et alternativ til årlig faktura. Medlemskontingenten blir da automatisk trukket månedlig gjennom året, samlet beløp vil bli omtrent likt om man velger årlig faktura eller Avtalegiro. Nærmere detaljer kommer senere.

Vintergolf Eclectic

Postet av Karmøy Golfklubb den 27. Okt 2019

Eclectic for årets sesong er nå oppdatert. Ligger under "Turneringer" fanen. Den beste score på hver hull, gjennom sesongen, blir her registrert.