Dugnad hver mandag kl. 10:00

Postet av Karmøy Golfklubb den 10. Jan 2019

Vi starter nå opp igjen med den faste mandagsdugnaden på banen, hver mandag kl. 10:00 - 12:00. Håper at de som kan, stiller. Oppmøte på driving rangen.

Spillerett for fjernmedlemmer

Postet av Karmøy Golfklubb den 30. Des 2018

Fra årsskiftet vil våre fjernmedlemmer ikke lenger ha fri spillerett på klubbens bane. Fjernmedlemmer må fra da betale vanlig greenfee, eventuelt endre sitt medlemskap. Dette etter vedtak på årsmøtet 2018.

Høstgolf 18.11. - Resultater

Postet av Karmøy Golfklubb den 14. Nov 2018

Karl Hemnes vant høstgolf på søndag med 37 poeng, Steve Robin Andersen ble nr. 2 (36 poeng) og Einar Vea nr. 3 (35). Resultat i Golfbox.
Premie for "Longest Drive" gikk til Roald Ferkingstad og premie for "Closest to the Pin" til Leif Einar Falnes.

Søndag 7.10: Slag/Stableford turnering

Postet av Karmøy Golfklubb den 4. Okt 2018

13 spillere stilte til start i årets finalerunde av Slag/Stableford turneringer. De to beste i hver klasse ble premiert. Arild Valentinsen vant slagklassen med 74 slag, foran Jørgen Falnes (83 slag). Stableford klassen ble vunnet av Leif Einar Falnes foran Merete Falnes, begge med 36 poeng (rangert etter hcp).
Resultat: Slag Stableford
Sammenlagtvinnere for året (finaleresultat + OoM plassering) ble Arild Valentinsen (slag) og Per Bjelland (stableford).