Dugnad på onsdag kl. 17:30

Postet av Karmøy Golfklubb den 30. Aug 2020

Dugnad på banen hver onsdag fremover, 17:30 - 19:30. Ferdigstillelse av vårens anleggsarbeid (hull 4 og 8), samt noe vanlig vedlikehold (kantklipping, beskjæring etc.). På grunn av Covid-19, bes det om at egne hageredskaper tas med og benyttes.

Skudenes & Aakra Open

Postet av Karmøy Golfklubb den 13. Aug 2020

Lørdagene fremover vil Lørdagsgolfen telle som kvalifisering til finalen av Skudenes & Aakra Open, den 17. oktober. Kvalifiseringsrundene går over 9 hull, mens finalen er på 18 hull. Det spilles i 2 klasser, bruttoslag og Stableford. Påmelding i Golfbox. Premier i finalerunden er gavekort gitt av Skudenes & Aakra Sparebank.

Starttidsbestilling i Golfbox

Postet av Karmøy Golfklubb den 11. Aug 2020

På grunn av Korona smittesporing skal alle bestille starttid i Golfbox. Gjelder alt banespill, også selskapsrunder og treningsrunder.

Oppstart av Torsdagstrening

Postet av Karmøy Golfklubb den 11. Aug 2020

Torsdag 13. august starter vi opp igjen med gratis trening/instruksjon for våre medlemmer. Første timen, 17:30 - 18:30 er forbeholdt barn. 18:30 - 20:00 er for alle medlemmer og kursdeltagere.

Ballplassering i sandbunkere

Postet av Karmøy Golfklubb den 15. Jul 2020

For tiden er banens sandbunkere i dårlig stand. Det er derfor anledning til å løfte ballen, rake sanden og plassere ballen igjen, nær der den opprinnelig lå. Husk å rake etter deg.

Levert avIdrettenOnline