Mulighet for Autogiro fra 2020

Postet av Karmøy Golfklubb den 2. Des 2019

Karmøy Golfklubb vil fra 2020 sesongen tilby våre medlemer Autogiro avtale, som et alternativ til årlig faktura. Medlemskontingenten blir da automatisk trukket månedlig gjennom året, samlet beløp vil bli omtrent likt om man velger årlig faktura eller Autogiro. Nærmere detaljer kommer senere.

Vintergolf Eclectic

Postet av Karmøy Golfklubb den 27. Okt 2019

Eclectic for årets sesong er nå oppdatert. Ligger under "Turneringer" fanen. Den beste score på hver hull, gjennom sesongen, blir her registrert.

Slag/Stableford turnering

Postet av Karmøy Golfklubb den 2. Okt 2019

Vinner av slagklassen på søndagens finalerunde ble Torbjørn Sandhåland, med 78 slag. Roy Vidar Sjøen vant stableford klassen med 30 poeng. Sammenlagt vinner av årets stableford turneringer, ble Per Bjelland. I slagklassen hadde Torbjørn Sandhåland og Geir Roald Røstenskar, lik sammenlagt score.

Tirdagsgolf kl. 11:00

Postet av Karmøy Golfklubb den 30. Sep 2019

Turnering hver tirsdag kl. 11:00. 9 hull stableford. Påmelding i Golfbox senest 2 timer før start.

Vintergolf lørdag kl. 11:00

Postet av Karmøy Golfklubb den 26. Sep 2019

Vintergolf hver lørdag kl. 11:00. Påmelding i Golfbox, innen 2 timer før start. 9 hulls runder med premiering for bruttoslag og nettoslag resultater.
Tirsdagsgolf er avsluttet for i år og sammenlagt vinnere (OoM) ble Geir Roald Røstenskar (Brutto) og Egil Tangjerd (Nettoslag). Det blir nå stableford turneringer kl. 11:00 på tirsdager fremover.