Klubben søker Greenkeeper

Postet av Karmøy Golfklubb den 6. Jan 2022

Stilling som Greenkeeper på golfbanen er ledig. Dette er et sesongoppdrag, fra vår til høst, ca. 7 måneder. Arbeidsoppgaver er klipping av banen, tilsyn med med maskinpark og redskaper. Samt annet forfallende arbeid på og rundt golfbanen. Opplæring vil bli gitt. Interesserte bes ta kontakt med Tor på 480 76 667. Andre løsninger for dette oppdraget vil også bli vurdert (firma eller flere personer som deler jobben). 


0 Kommentar

Golfkurs

Postet av Karmøy Golfklubb den 26. Apr 2019

Vi vil arrangere nybegynnerkurset "Veien til Golf", når det blir nok påmeldinger. Kjenner du noen som vurderer golf, så bring denne info videre.  
Påmelding til post@karmoy-golfklubb.no
På grunn av Korona er opplegget nå lagt om. Kurset består nå av et nettbasert teorikurs og 5 timer praktisk instruksjon. Teorikurset tar 45-60 minutt og finnes på Golfforbundets hjemmeside, Link: https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/
Kurspris er kr. 700,- (inkl. materiell), ved innmelding i klubben, gis det en refusjon på kr. 300-.


0 Kommentar

Bruk green-gaffel, legg tilbake torv og rak bunker

Postet av Karmøy Golfklubb den 24. Mai 2016

Karmøy Golfklubb er meget stolt over den gode tilstanden på banen og det kan ikke sies for ofte at det er et krav å bruke green-gaffel, legge tilbake torv og rake bunker etter seg. Hver flight har alltid en ny flight bak seg, og kanskje er din flight som kommer bak. God tur og kos dere på banen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline