TORSDAGSTRENING

På torsdagstrening mellom kl. 18.00 og 20.00 er det gratis baller på drivingrangen for klubbens medlemmer og nybegynnere

• Nå i vintersesongen er det ballplassering (innen en køllelengde) på alle maskinklipte områder av spillefeltet. I bunkre er det anledning å rake sanden og plassere ballen etterpå.
  • Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale i brakken ved driving range

​Årsmøte torsdag 23.02 kl. 19:00.

Årsmøte blir avholdt torsdag 23.02 kl. 19:00. Alternative årskontingenter vil bli fremlagt for avstemning. Vell møtt til møte som arrangeres i klubbhuset.Styre

Torsdagstreningen inkluderer nå gratis baller

Klubben satser på sin medlemmer og tilbyr felles trening torsdager fra 18:00 - 20:00. Treningen og ballene er gratis. Tilbudet gjelder også for dem som er under opplæring i VTG.

​Årsmøte torsdag 23.02 kl. 19:00.

Årsmøte blir avholdt torsdag 23.02 kl. 19:00. Vell møtt til møte som arrangeres i klubbhuset.Styre

Turneringer

Tirsdagsgolf (9 hulls Stableford) starter opp 3. januar kl. 10:30. Laget som vant Romjulsgolf (28.12.) besto av; Sissel Vik, Olav Sund og Jørgen Falnes.

Tlf.: 41689114