• Nå i vintersesongen er det ballplassering (innen en køllelengde) på alle maskinklipte områder av spillefeltet. I bunkre er det anledning å rake sanden og plassere ballen etterpå.
  • Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale i brakken ved driving range

Åpent hus på torsdager

Hver torsdag blir det åpent hus fra 18:00 - 20:00. Klubbhuset er åpent med kaffi og noe godt å bite i. Møt opp for trening på rangen eller bare en liten kaffidrøs.

Vintergolf

Hver lørdag kl. 11:00 spilles Vintergolf. 9 hulls runder med premiering for beste brutto- og nettoslag resultat. Frontnine/backnine annenhver gang. Påmelding i Golfbox senest 2 timer før start.

Slag/ stableford finale

Geir Danielsen vant slagklassen og Jørgen Falnes stableford i finalerunden av årets slag/stableford turneringer. Begge vant også sine klasser sammenlagt (de 3 beste innledende rundene + finale).

Tirsdagsgolf

Tirsdagsgolf er avsluttet for i år. Sammenlagtvinner både i brutto- og nettoslagklassen ble Geir Danielsen. Han hadde også best score i Eclectic, med 59 slag.

Blogginnlegg ...

Vintergolf