TORSDAGSTRENING

På torsdagstrening mellom kl. 18.00 og 20.00 er det gratis baller på drivingrangen for klubbens medlemmer og nybegynnere

• Det ballplassering (innen en køllelengde) på alle maskinklipte områder av spillefeltet.
  • Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale i brakken ved driving range

Parkettgruppen WCT Søndag 23. april

Karmøy KG arrangerer første runde av årets West Coast Tour. Påmelding i Stord sin Golfbox innen lørdag kl. 12:00. Startavgift 150,-. Det er 3 klasser etter handicap, Bruttoslag (hcp <11,4), Nettoslag (11,4 - 18,4) og Stableford (18,4 - 36).

Årets første Hole-in-One!

Under første runde av Tirsdagsgolfen 28. mars fikk Geir Langåker Hole-in-One på hull 6. Han ble i tillegg også vinner av turneringen.

Faktura kontingent 2017

Faktura på medlemskontingent er sendt ut. De som har hotmail adresse må sjekke søppelpostkassen om den kan ha kommet der, ser ikke ut for at de har fått faktura i år heller. De kan også ta kontakt på post@karmoy-golfklubb.no så kan vi sende ny faktura.

VTG kurs - Oppstart 28. mars

​Påmelding ring: 416 89 114 Våren nærmer seg og vi starter opp med VTG(veien til golf) kurs den 28 mars klokken 18:00. Kurset inneholder 10-12 timer praksis og teori. VTG kurset er endret stort de siste årene og inneholder ikke tester og eksamen som tidligere. Alle blir golfspillere etter endt ku

Ansettelse av Greenkeeper

Jonas Ionut Jugrin er ansatt som greenkeeper med oppstart 27.03.2017. Han bodd i Norge i mange år, snakker flytende norsk og har sin utdannelse innen landbruk. Jonas er bosatt i Skudeneshavn.

Tlf.: 41689114