TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere

• Kl. 17.30 og 18.15 er drivingrange og treningsområde forbeholdt trening for barn
  • Kl. 18.15 og utover er banen igjen åpen for vanlig trening.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale i brakken ved driving range

Slag/Stableford turnering

Søndag 24. september spilles siste runde (finale) av årets slag/stableford turneringer. Premiering for best resultat på dagens runde og best sammenlagt resultat. Påmelding i Golfbox innen kl. 09:

Hydro Golfturnering

"Mandag 25. september har Hydro golfturnering på banen fra kl 16:45. Vennligst ta hensyn til de spillerne som er med i turneringen i dette tidsrommet. "

Signert avtale om rabatt på greenfee

Karmøy Golfklubb har nå sammen med Haugesund Golfklubb og Stord Golfklubb signert avtale om kr. 100,- i rabatt på greenfee ved spill på hverandres baner. Rabatten gjelder ikke på turneringer.

Torsdagstrening

Trening starter opp førstkommende torsdag 24.08.2017 - Barn kl. 17.30-18.30 - Junior/senior 18.30-20.00

VTG Kurs

VTG kurs starter opp så snart det er nok påmeldt. Påmelding til Tor på tlf. 48076667.

Blogginnlegg ...

Gratulerer