TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere

• Kl. 17.30 og 18.15 er drivingrange og treningsområde forbeholdt trening for barn
  • Kl. 18.15 og utover er banen igjen åpen for vanlig trening.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale (gjerne med Vipps) i brakken ved drivingrange

Ta med en venn

Kjenner du noen som vurderer golf? Som medlem kan du nå ta med en du kjenner en runde på banen, uten å betale greenfee. Dere bestemmer selv tidspunkt for runden. Klubben kan være behjelpelig med å låne ut utstyr. Trykk på overskrift for mer info.

Slag/Stableford turnering 10. juni

Fjerde runde av årets slag/stableford ble spilt på søndag. Vinner av Stableford ble Sissel Vik med 38 poeng og vinner av Slag klassen ble Torbjørn Sandhåland med 78 slag.

ABS Parkettgruppen West Coast Tour 2018

West Coast ble spilt på Karmøy GK, den 17. juni. For resultater etc., gå videre her: Les mer

Tirsdagsgolf kl. 17:30

Hver tirsdag fra og med 27. mars. Påmelding i Golfbox innen kl. 14:00 på spilledag. Vintergolfen er nå avsluttet for sesongen, men vi går over til Lørdagsgolf (kl. 11:00). Sammenlagt vinnere (Order of Merit) av Vintergolfen 2017/2018 ble Jan Ståle Haugen (Bruttoslag)  og Olav Sund (Nettoslag). Res

Dugnad

Det vil bli dugnad på baneområdet hver mandag fra kl.17.00. Håper på god deltagelse.

Tlf.: 41689114