TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere.

• Kl. 17:30 - 18:30 er drivingrange og treningsområde forbeholdt barn.
  • Kl. 18:30 - 20:00 er det trening for alle.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• På grunn av Korona, skal flagget alltid stå i hullet.
  • Starttid skal bestilles i Golfbox og Greenfee spillere må i tillegg betale greenfee (gjerne med Vipps). Betaling i boks ved brakken på drivingrange.

Vintergolf

Det blir turneringer hver lørdag kl. 11:00. 9-hulls runder, frontnine og backnine annen hver gang. Premiering for brutto og nettoslag resultat. Påmelding i Golfbox, senest 2 timer før start.

Tirsdagsgolf 2020

Jan Ståle Haugen vant sammenlagt årets bruttoslag klasse med 247 slag (over 6 runder), foran Karl Hemnes (248) og Ståle Størkersen (252). I nettoslag klassen var Egil Tangjerd best med 180 slag, foran Karl Hemnes (185) og Per Bjelland (192). Gjennom vintersesongen blir

Syreveien Auto vant Sponsorturnering

Lørdag 9. september ble turnering for klubbens gode sponsorer arrangert. Det var god deltagelse og mye godt spill. Syreveien Auto vant, med Brødrene Olsen på andre plass og Skudenes & Aakra Sparebank kom på tredje. Vinnerlaget besto av Onar Stol, Trond Hognestad og Svein Sandve.

Skudenes & Aakra Open

Lørdagene fremover vil Lørdagsgolfen telle som kvalifisering til finalen av Skudenes & Aakra Open, den 17. oktober. Kvalifiseringsrundene går over 9 hull, mens finalen er 18.

Starttidsbestilling i Golfbox

På grunn av Korona smittesporing skal alle bestille starttid i Golfbox. Gjelder alt banespill, også selskapsrunder og treningsrunder.

Blogginnlegg ...

Tlf.: 41689114