Aktiviteter idag

Se alle

TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere

  • Kl. 17.30 og 18.15 er drivingrange og treningsområde forbeholdt trening for barn
  • Kl. 18.15 og utover er banen igjen åpen for vanlig trening.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

Banestatus

  • Ballplassering i sandbunkere. På grunn av Korona, er raker nå fjernet. Fot/kølle brukes til å jevne sanden. Ball plasserer tilbake, nær opprinnelig sted. 
  • Banen er åpen hele året med mindre været eller spesielle aktiviteter hindrer åpen bane. Informasjon blir opphengt ved klubbhus og nettsiden. 
  • Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale (gjerne med Vipps) i brakken ved drivingrange


Parkettgruppen West Coast Tour 6. juni

Neste runde av West Coast går på Kolnes lørdag 6. juni. Påmelding i GolfBox til Haugaland GK senest fredag kl. 18:00. 13. juni arrangerer vi West Coast, da går Lørdagsgolfen ut.

Golfkurs og Korona

Vi vil arrangere nybegynnerkurset "Veien til Golf", når det blir nok påmeldinger. Kjenner du noen som vurderer golf, så bring denne info videre. Påmelding til post@karmoy-golfklubb.no Kurset går normalt over 12 timer og vil hovedsakelig bestå av praktisk instruksjon ut på banen. Det er ikke len

Oppdatering: Turneringer under Korona

Det er nå igjen tillatt med golfturneringer. Både gjester og klubbens medlemmer kan nå delta. Det er nå lov med shut-gun start og felles premieutdeling. Fremdeles gjelder det å holde minst 1 meter avstand og ikke ta på noe eller noen.

Handicaptellende selskapsrunder

Banen er nå igjen satt til "Handicaptellende" i Golfbox. Norges Golfforbund har snudd og tillater at det spilles handicaptellende selskapsrunder. Med noen forholdsregler, angående scorekort, flaggstenger, merkestaker, hull og sandbunkere. Trykk på overskrift, for mer..

Retningslinjer fra Norges Golfforbund

NGF har utarbeidet retningslinjer for golf under korona. Trykk på overskrift, for link til disse


Kontakt oss

Karmøy Golfklubb
Skeismyrvegen 3
4280 Skudeneshavn

Tlf.: 41689114

E-post: post@karmoy-golfklubb.no

Powered by: Bloc