TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere

• Kl. 17.30 og 18.15 er drivingrange og treningsområde forbeholdt trening for barn
  • Kl. 18.15 og utover er banen igjen åpen for vanlig trening.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale i brakken ved driving range
  • Det er ballplassering på alle maskinklipte områder av spillefelt (en køllelengde). I bunker er det anledning å løft ballen, rake og plassere ballen igjen.

Vintergolf, hver lørdag kl. 11:00

Vintergolf starter 14. oktober. 9 hulls runder, frontnine/backnine annenhver gang. Premiering av best bruttoslag- og nettoslag resultat.

Signert avtale om rabatt på greenfee

Karmøy Golfklubb har nå sammen med Haugesund Golfklubb og Stord Golfklubb signert avtale om kr. 100,- i rabatt på greenfee ved spill på hverandres baner. Rabatten gjelder ikke på turneringer.

Torsdagstrening

Trening starter opp førstkommende torsdag 24.08.2017 - Barn kl. 17.30-18.30 - Junior/senior 18.30-20.00

VTG Kurs

VTG kurs starter opp så snart det er nok påmeldt. Påmelding til Tor på tlf. 48076667.

Dugnad

Vi vil forsøke å få til fellesdugnad på baneområdet hver mandag fra kl.17.00. Håper på god oppslutning. Vell møtt.

Tlf.: 41689114