TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere

• Kl. 17.30 og 18.15 er drivingrange og treningsområde forbeholdt trening for barn
  • Kl. 18.15 og utover er banen igjen åpen for vanlig trening.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Spor etter anleggsarbeid på fairway, betraktes som GUR. Oppslått torv er ikke GUR.
  • Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale (gjerne med Vipps) i brakken ved drivingrange

Slag/Stableford turnering

Vinner av slagklassen på søndagens finalerunde ble Torbjørn Sandhåland, med 78 slag. Roy Vidar Sjøen vant stableford klassen med 30 poeng. Sammenlagt vinner av årets stableford turneringer, ble Per Bjelland. I slagklassen hadde Torbjørn Sandhåland og Geir Roald Røstenskar, lik sammenlagt score.

Tirdagsgolf kl. 11:00

Turnering hver tirsdag kl. 11:00. 9 hull stableford. Påmelding i Golfbox senest 2 timer før start.

Vintergolf lørdag kl. 11:00

Vintergolf hver lørdag kl. 11:00. Påmelding i Golfbox, innen 2 timer før start. 9 hulls runder med premiering for bruttoslag og nettoslag resultater. Tirsdagsgolf er avsluttet for i år og sammenlagt vinnere (OoM) ble Geir Roald Røstenskar (Brutto)

Sponsorturnering lørdag den 14. september

Syreveien Auto vant årets sponsorturnering.

Nye slope tabeller

Banen er i år slopet på nytt av Norges Golfforbund og vi har mottatt nye slopetabeller. Ny slope er nå lagt inn i Golfbox, og nye tabeller ligger nå på hjemmesiden. Det er ikke store forandringer, i forhold til forrige slope. Noen får et slag ekstra tildelt, men f

Tlf.: 41689114