TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere

• Kl. 17.30 og 18.15 er drivingrange og treningsområde forbeholdt trening for barn
  • Kl. 18.15 og utover er banen igjen åpen for vanlig trening.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Spor etter anleggsarbeid på fairway, betraktes som GUR. Oppslått torv er ikke GUR.
  • Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale (gjerne med Vipps) i brakken ved drivingrange

Parkettgruppen WCT 2019

Totalt møtte 27 spillere til start på søndagens runde av West Coast Tour på Karmøy GK. Dette er langt færre en tidligere år og det var også en litt lav lokale deltagelse. Neste runde av WCT, går på Stord den 14. august.

Slag/Stableford turnering

Vinner av slagklassen var Geir Roald Røstenskar med 77 slag, på andre plass kom Jan Ståle Haugen med 82 slag. Vinner av Stableford klassen ble Sigve Eriksen med 39 poeng, foran Ole Knudsen med 34 poeng.

Golfkurs

Vi vil arrangere neste nybegynnerkurs "Veien til Golf", når det blir nok påmeldinger. Kjenner du noen som vurderer golf, så bring denne info videre. Påmelding til post@karmoy-golfklubb.no eller SMS/mobil 480 76 667. Kurset går over 12 timer og vil hovedsakelig bestå av praktisk instruksjon ut på

Dugnad hver mandag kl. 17:00

Medlemsdugnad hver mandag 17:00 - 19:00. Oppmøte på driving range. Vel møtt!

Tirsdagsgolfen starten nå kl 17:30

Vi går nå over til sommertid og Tirsdagsgolfen starter fra nå av kl. 17:30. Samtidig er det nå slutt for Vintergolfen, for denne gang. Sammenlagtvinnere gjennom sesongen ble Geir Roald Røstenskar (bruttoslag) og Per Bjelland (nettoslag). Vi gratulerer.

Tlf.: 41689114