TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere

• Kl. 17.30 og 18.15 er drivingrange og treningsområde forbeholdt trening for barn
  • Kl. 18.15 og utover er banen igjen åpen for vanlig trening.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Spor etter anleggsarbeid på fairway, betraktes som GUR. Oppslått torv er ikke GUR.
  • Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale (gjerne med Vipps) i brakken ved drivingrange

Klubbmesterskap 24. og 25. august

Årets klubbmesterskap arrangeres lørdag og søndag. Påmelding i Golfbox innen fredag klokken 16:00. Start fra klokken 11:00, begge dagen. Alle starter fra hull 1.

Klubbturnering Karmøy GK i Haugalandet + Serie 2019

Vinnere av lørdagens runde av Haugalandet + serie, ble Øyvind Fykse Lie (71 slag brutto) og Odd Gunnar Haugen (63 slag netto). I brutto klassen ble Hans Magne Knutsen nr. 2 (75 slag) og Tore Knutsen nr. 3 (78). I nettoklassen ble Øyvind Fykse Lie nr. 2 (69) og Jan Ståle Haugen nr. 3 (69)

Turneringsinfo

Turneringsavgiften er nå satt opp til 100,- for 9-hulls turneringer og 150,- for 18-hulls. Det positive er at størrelsen premiene, vil øke tilsvarende. Nytt er også at påmeldingsfristen til Tirsdagsgolf nå er satt til 2 timer før start. Lørdag 3. august vil Karmøy GK arrangere en runde av Haugalandet + 2019 serien. Mer info vil komme.

5. juni: Capo Golf Cup

Det var 2 lag som begge gikk på 33 slag (-1) på Texas Scramble turneringen fredag, og dermed fikk begge lag premier fra turneringens sponsor, Skudenes Bryggeri. Vinnerlagene besto av Geir Danielsen, Merete Falnes, Adrian Ådlandsvik og Colin White (lag 5), samt Knud Aage Christensen, Kjell Anders Tøn

Slag/Stableford turnering

Vinnere av søndages turnering ble Geir Roald Røstenskar (slag) og Per Bjelland (stableford). Geir Roald vant med 76 slag, foran Geir Danielsen (79). Per vant med 31 poeng foran Einar Vea (30).

Tlf.: 41689114