TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere

Ingen trening i desember!

• Kl. 17.30 og 18.15 er drivingrange og treningsområde forbeholdt trening for barn
  • Kl. 18.15 og utover er banen igjen åpen for vanlig trening.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Det er ballpassering på alle maskinklippete områder av spillefelt. Ballen kan plasseres innenfor 1 køllelengde, men ikke nærmere hullet. I sandbunkere er det tillat å løfte ballen, rake sanden og plassere ballen igjen.
    Ved frost/tele, er bunkere GUR.

• Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale (gjerne med Vipps) i brakken ved drivingrange

Ingen Torsdagstrening i desember

Vi starter opp med treningen 3. januar 2019. Samme klokkeslett som før.

Høstgolf 18.11. - Resultater

Karl Hemnes vant høstgolf på søndag med 37 poeng, Steve Robin Andersen ble nr. 2 (36 poeng) og Einar Vea nr. 3 (35). (trykk på overskrift for link til resultat) Premie for "Longest Drive" gikk til Roald Ferkingstad og premie for "Closest to the Pin" til Leif Einar Falnes.

Søndag 7.10: Slag/Stableford turnering

13 spillere stilte til start i årets finalerunde av Slag/Stableford turneringer. Arild Valentinsen vant slagklassen med 74 slag, foran Jørgen Falnes (83 slag). Stableford klassen ble vunnet av Leif Einar Falnes foran Merete Falnes, begge med 36 poeng (rangert etter hcp). Sammenlagtvinnere for året

Vintergolf starter på lørdag den 22.9.

Hver lørdag kl 11:00 fremover til neste vår, blir det Vintergolf. 9 hulls runder, frontnine og backnine annen hver gang. Det blir premiering for beste bruttoslag og nettoslag, for hver runde. Tirsdagsgolfen 2018 er nå avsluttet og Ståle Størkersen vant både klas

Parkettgruppen WCT 2018

Arild Valentinsen vant sin klasse i finalerunden på Haugaland GK med 76 slag, Arild vant også årets klasse B (nettoslag) sammenlagt. Trykk på overskrift for link til resultater.

Tlf.: 41689114