TORSDAGSTRENING

Gratis Baller for

medlemmer/kursdeltagere

• Kl. 17.30 og 18.15 er drivingrange og treningsområde forbeholdt trening for barn
  • Kl. 18.15 og utover er banen igjen åpen for vanlig trening.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Greenfee spillere må registrerer seg inn og betale (gjerne med Vipps) i brakken ved drivingrange

NM Seier til laget fra Karmøy GK

Laget fra Karmøy golfklubb vant senior NM for 3. divisjon avdeling vest på Bjørnefjorden. Laget besto av Geir Danielsen, Jan Ståle Haugen, Torbjørn Sandhåland og Arild Valentinsen.

Torsdagstrening starter opp igjen 23. august

Etter en pause i sommer så starter vi med torsdagstrening igjen fra uke 34. Kl. 17:30 - 18:30 trening for barn. Kl 18:30 - 20:00 for andre spillere. Gratis instruksjon og rangeballer for medlemmer/kursdeltagere og for de som har lyst til å prøve golf.

Ta med en venn

Kjenner du noen som vurderer golf? Som medlem kan du nå ta med en du kjenner en runde på banen, uten å betale greenfee. Dere bestemmer selv tidspunkt for runden. Klubben kan være behjelpelig med å låne ut utstyr. Trykk på overskrift for mer info.

ABS Parkettgruppen West Coast Tour 2018

Fjerde runde av årets West Coast ble arrangert av Haugesund GK søndag den 19. juni på Kolnes. Finalerunden (doble OoM poeng) spilles den 23. september i Sveio (Haugaland GK). Påmelding senest fredag 21.9. kl. 12:00. For påmelding, resultater etc., gå videre her: Les mer

Tirsdagsgolf kl. 17:30

Hver tirsdag fra og med 27. mars. Påmelding i Golfbox innen kl. 14:00 på spilledag. Vintergolfen er nå avsluttet for sesongen, men vi går over til Lørdagsgolf (kl. 11:00). Sammenlagt vinnere (Order of Merit) av Vintergolfen 2017/2018 ble Jan Ståle Haugen (Bruttoslag)  og Olav Sund (Nettoslag). Res