Flaggturnering lørdag 15.mai kl. 11:00

Postet av Karmøy Golfklubb den 12. Mai 2021

Premier gitt av Kiwi Skudenes og Åkrehamn Trålbøteri. Slagturnering der du får tildelt antall slag etter handicap, banens par (68) + ditt spillehandicap. Flagget settes, når alle slag er brukt. Spiller du på ditt hcp, blir det 18 hull. Den som kommer lengst vinner. Påmelding i Golfbox senest 2 timer før start. 


0 Kommentar

Turneringsinfo

Postet av Karmøy Golfklubb den 12. Apr 2021

Vi åpner nå for turneringer igjen, men det blir med intervallstart. Dette gjør at vi ikke kan gå ut samtidig slik som vi alltid har gjort. Dette gjør at skulle første pulje gått ut kl. 17.30 er faren for at siste gruppe er ferdig i 8 eller ni tiden. Jeg vil derfor sette opp at første gruppe går ut 16.30 neste gruppe 16.40 osv. er det noen av dere som ønsker å gå ut 17.30 på grunn av jobb eller noe slik gi meg info så skal jeg sette dere opp i en slik gruppe. Så de av dere som skal være med førstkommende tirsdag og fremover, til vi får lov til å gå ut samtidig og med samling i klubbhuset før og etter endt spill. Er reglen at en har oppmøte rett før start tidspunkt og når en er ferdig rett i bilen og takk for i dag. vi vil sette en kasse på terrassen hvor en kan legge score kort, kan også legg det inn på mobil. men for dobbeltkontroll om dette skulle bli nødvendig. 

Når der gjelder Texas Scramble 1. mai så prøver vi denne gang med 9 hull runde, men også her gjelder det å følge med på start tidspunkt. 

VI BER DERE DERFOR OG SE PÅ STARTLISTEN, SOM LEGGES UT FØR START OM NÅR DU SKAL GÅ UT. EN MØTER OPP 10 15 MINUTTER FØR START. 

HJERTELIG VELKOMME0 Kommentar

Smittevernregler må følges

Postet av Karmøy Golfklubb den 19. Mar 2021

Golfbanen er åpen for spill. Minner om å følge gjeldende regler:

- Alle skal bestille starttid i Golfbox på forhånd.
- Holde 2 meters avstand.
- Alle staker på banen er uflyttbare hindre og gir fridropp. Staker skal ikke røres.
- Ballplassering på klipt gress og i sandbunkere.
- Ikke ta på noe eller noen.


0 Kommentar

Planer for banevedlikehold 2021

Postet av Karmøy Golfklubb den 3. Jan 2021

For 2021 vil første prioritet bli å forbedre drenering på bane 2, deretter forbedre drening på bane 3. Andre prioriterte oppgaver, blir å etterfylle sand i bunkre og forbedre noen av utslags-stedene (nye matter). Dette vil hovedsakelig bli utført på dugnad. Håper flest mulig kan stille opp. 


Vi vil også forbedre merking og skilting på banen, prøve å få gruset veier og stier i bane-området, samt annet generelt vedlikehold på banen (forbedre dreneringer, beskjæring av trær, green vedlikehold, utbedre dumper/sår på fairways, etc).


0 Kommentar

Norsk Tipping sin Grasrotandel

Postet av Karmøy Golfklubb den 26. Des 2020

Fint om flest mulig legger til Karmøy Golfklubb som mottaker av grasrotandel i sitt spillekort hos Norsk Tipping. Karmøy Golfklubb har grasrot nr. 980551369. 

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline