Turneringsinfo

Postet av Karmøy Golfklubb den 12. Apr 2021

Vi åpner nå for turneringer igjen, men det blir med intervallstart. Dette gjør at vi ikke kan gå ut samtidig slik som vi alltid har gjort. Dette gjør at skulle første pulje gått ut kl. 17.30 er faren for at siste gruppe er ferdig i 8 eller ni tiden. Jeg vil derfor sette opp at første gruppe går ut 16.30 neste gruppe 16.40 osv. er det noen av dere som ønsker å gå ut 17.30 på grunn av jobb eller noe slik gi meg info så skal jeg sette dere opp i en slik gruppe. Så de av dere som skal være med førstkommende tirsdag og fremover, til vi får lov til å gå ut samtidig og med samling i klubbhuset før og etter endt spill. Er reglen at en har oppmøte rett før start tidspunkt og når en er ferdig rett i bilen og takk for i dag. vi vil sette en kasse på terrassen hvor en kan legge score kort, kan også legg det inn på mobil. men for dobbeltkontroll om dette skulle bli nødvendig. 

Når der gjelder Texas Scramble 1. mai så prøver vi denne gang med 9 hull runde, men også her gjelder det å følge med på start tidspunkt. 

VI BER DERE DERFOR OG SE PÅ STARTLISTEN, SOM LEGGES UT FØR START OM NÅR DU SKAL GÅ UT. EN MØTER OPP 10 15 MINUTTER FØR START. 

HJERTELIG VELKOMME0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline