INGEN TORSDAGSTRENING INNTIL VIDERE!

• Kl. 17:30 - 18:30 er drivingrange og treningsområde forbeholdt barn.
  • Kl. 18:30 - 20:00 er det trening for alle.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Åpen med sommergreener
  • På grunn av Korona, skal flagget alltid stå i hullet.
  • Starttid skal bestilles i Golfbox og Greenfee spillere må i tillegg betale greenfee (gjerne med Vipps). Betaling i boks ved brakken på drivingrange.
  • Vipps #127472

Golfkurs

Vi vil arrangere nybegynnerkurset "Veien til Golf", når det blir nok påmeldinger. Kjenner du noen som vurderer golf, så bring denne info videre. Påmelding til post@karmoy-golfklubb.no

Driving Range

For å få samle inn baller og klippe, må vi holde rangen stengt hver mandag og fredag, mellom 10:00 og 13:00.

Parkettgruppen West Coast Tour 26. juni

Tredje runde av West Coast spilles på Stord lørdag 26.6. Påmelding innen fredag 25.6. kl. 12:00. Påmelding til alle WCT runder i år er i Golfbox til Karmøy GK.

Lag NM på Bærheim

Karmøy GK har meldt på et lag (dekker påmeldingsavgift) til lag-NM 2. divisjon på Bærheim (Sandnes GK) den 17. og 18. juli. Resultater fra våre slag turneringer (24.5. og 27.6.) samt WCT runder vil danne grunnlag for laguttak.

Turneringsinfo

Vi kan nå starte med klubbturneringer igjen. Det blir intervallstart (start med 10 minutters mellomrom). Ingen samling før eller etter turnering. Betaling med Vipps. Les mer..

Tlf.: 41689114