Aktiviteter idag

Se alle

TORSDAGSTRENING

  • Kl. 17:30 - 18:30 er drivingrange og treningsområde forbeholdt  barn.
  • Kl. 18:30 - 20:00 er det  trening for alle.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

Banestatus

  • Åpen med sommergreener. Ballplassering, innen en køllelengde på alle klipte områder av banen.
     
  • Banen er åpen hele året med mindre været eller spesielle aktiviteter hindrer åpen bane. Informasjon blir opphengt ved klubbhus og nettsiden. 
  • Starttid skal bestilles i Golfbox og Greenfee spillere må i tillegg betale greenfee (gjerne med Vipps). Betaling i boks ved brakken på drivingrange.
  • Vipps #127472Golfkurs

Vi vil arrangere nybegynnerkurset "Veien til Golf", når det blir nok påmeldinger. Kjenner du noen som vurderer golf, så bring denne info videre. Påmelding til post@karmoy-golfklubb.no eller på meny linken ovenfor, "Veien til Golf"

Parkettgruppen WCT 4. juni på Kolnes

Neste runde av årets West Coast Tour arrangeres av Haugesund GK (Kolnes) den 4. juni. Påmelding innen 3. juni kl. 12:00 i Golfbox til Stord GK. Link til info og påmelding

Tirdagsgolf kl. 17:30

Fra nå av starter Tirdagsgolf klokken 17:30. Påmelding i Golfbox innen 16:00.

Forfalt faktura

Faktura på medlemskontingent for 2022 ble sendt ut i februar, med forfall 1. mars. Det er del av våre medlemmer som enda ikke har betalt faktura. Fint om dette kan gjøres nå. Ta kontakt på post@karmoy-golfklubb.no om dere ik

Torsdagstrening starter

Vi starter nå opp igjen med felles trening på torsdager for medlemmer og de som vil prøve golf. Det vil i første omgang være begrenset med instruksjon. 

Kontakt oss

Karmøy Golfklubb
Skeismyrvegen 3
4280 Skudeneshavn

Tlf.: 40178844 (etter kl 16:00 på hverdager)

E-post: post@karmoy-golfklubb.no