TORSDAGSTRENING

• Kl. 17:30 - 18:30 er drivingrange og treningsområde forbeholdt  barn.
  • Kl. 18:30 - 20:00 er det  trening for alle.
  • Klubbhuset er også åpent under trening.

• Åpen med sommergreener. Ballplassering, innen en køllelengde på alle klipte områder av banen.

• Starttid skal bestilles i Golfbox og Greenfee spillere må i tillegg betale greenfee (gjerne med Vipps). Betaling i boks ved brakken på drivingrange.
  • Vipps #127472

Golfkurs

Vi vil arrangere nybegynnerkurset "Veien til Golf", når det blir nok påmeldinger. Kjenner du noen som vurderer golf, så bring denne info videre. Påmelding til post@karmoy-golfklubb.no eller på meny linken ovenfor, "Veien til Golf"

Klubbmesterskap 2022: 20. - 21. august

Påmelding i Golfbox innen fredag 19. august.

Leie av plass til bag/tralle må betales nå

De som oppbevarer bag/tralle i brakka og ikke har betalt leie for 2022, må nå sende kr. 500,- på Vipps til #127472.

Parkettgruppen WCT 10. september

Finalerunden av årets West Coast Tour arrangeres av Nordvegen GK den 10. september. Påmelding innen 9. september kl. 12:00 i Golfbox til Stord GK.

Forfalt faktura

Faktura på medlemskontingent for 2022 ble sendt ut i februar, med forfall 1. mars. Det er del av våre medlemmer som enda ikke har betalt faktura. Fint om dette kan gjøres nå. Ta kontakt på post@karmoy-golfklubb.no om dere ik

Tlf.: 40178844 (etter kl 16:00 på hverdager)