Sveio Golfpark og Karmøy Golfklubb inngår samarbeid om banedrift

Sveio Golfpark og Karmøy Golfklubb har gleden av å kunngjøre et nytt samarbeid om drift av golfbanen. Dette samarbeidet markerer en betydelig styrking av golfmiljøet i regionen, og vil gi medlemmene økt tilgang til flere baner og opplevelser.

Fra og med nå vil Karmøy Golfbane – Skudenes, sammen med Haugaland Golfbane – Sveio og Nordvegen Golfbane – Torvastad bli drevet av Sveio Golfpark. Dette åpner opp for medlemmene i alle tre klubbene til å spille på alle banene med kun ett medlemskap. Norges største golftilbud!!

Karmøy Golfklubb vil konsentrere sine ressurser på den sportslig delen av driften, mens Sveio Golfpark tar ansvar for det administrative, kursing og vedlikehold av banen.

Avtalen ble formelt signert av Gavin Hinds, daglig leder i Sveio Golfpark, og Leif Einar Falnes, styreleder i Karmøy Golfklubb, den 12. mars 2024.

Dette samarbeidet understreker vår felles visjon om å fremme golfsporten på Haugalandet og skape en enda bedre golfopplevelse for alle våre medlemmer. Vi ser frem til et godt samarbeid og ønsker alle golfspillere velkommen til å nyte våre baner.

Gavin Hinds, daglig leder, Sveio Golfpark

Leif Einar Falnes, styreleder, Karmøy Golfklubb